Virtain Taideyhdistys ry

Subtitle

Ilmoitamme tapahtumistamme tällä nettisivustollamme:
www.virtaintaideyhdistys.com
Ilmoituksia myös paikallislehden muistipalstalla sekä yhdistyskirjeissä.

AJANKOHTAISTA NYT:
Virtain Taideyhdistys ry on vuokrannut koemielessä työtilat/myyntinäyttelytilat entisen Rauta-Ekoksen alakerrasta, osoitteesta Virtaintie 32, 34800 Virrat. Vuokrasopimus on tehty loka - joulukuun ajaksi.

KATSO MAINOS KLIKKAAMALLA TÄSTÄ!

Jos olet kiinnostunut tuomaan tuotteitasi myyntiin tai käyttämään tilaa työskentelyyn, ota yhteyttä. Lisätietoja antaa:
Riitta Perämäki 050 5248 184 tai
Heimo Kaleva 050 5988 152

KUVIA MYYNTINÄYTTELY- / TYÖTILASTA:
GALLERIA VIRINÄSSÄ  LOKAKUUN AJAN (1.10.-30.10.2020)

KIRSTI KORO & RITVA KOVASIN YHTEISNÄYTTELY: SYYSLAULU!

Virinä on avoinna lokakuussa arkisin klo 10-15, lauantaisin 11-15.

Alapuolen kuvissa ensin Kirsti Koron töitä (4 kpl), sitten Ritva Kovasinin ( 2kpl).

Kevään 2020 kuvataideleiri jouduttiin perumaan Suomen koronatilanteen vuoksi, mutta vuoden 2021 kuvataideleiri on suunnitteilla!

Näyttelyseinistä:

Jäsenille on tarjolla kuusi paikkaa, joissa voi pitää näyttelyn neljän kuukauden ajan kerrallaan ilman kustannuksia.
Taideyhdistys ei myöskään peri myydyistä töistä 15% provisiota.
Näyttelypaikat ovat: Keiturinpuiston vanhainkoti, Virtain kaupungintalon hallintokäytävä 3 krs., Nuorisokeskus Marttinen, Virtain terveyskeskus, Attendon hoivakoti ja Vihriälän hoitokoti.

Näyttelyseinien varauksia ottaa vastaan Arja Järvensivu puh. 0440 475 811

Marttisen näyttelyseiniin on olemassa valmiit teoslaput- tiedosto avattavissa tämän tekstin alapuolella olevasta linkistä.

Marttisen näyttelyseinä: Lataa teosluettelo tästä.

Puheenjohtajien yhteystiedot:

Virtain Taideyhdistys ry