Virtain Taideyhdistys ry

Subtitle

Ilmoitamme tapahtumistamme tällä nettisivustollamme:
www.virtaintaideyhdistys.com
Ilmoituksia myös paikallislehden muistipalstalla sekä yhdistyskirjeissä.

WERSTAS-TAIDETILAN VUOKRASOPIMUS ON PÄÄTTYNYT.

VIRTAIN TAIDEYHDISTYS KIITTÄÄ KAIKKIA WERSTAASSA VIERAILLEITA ASIAKKAITA JA TAITEILIJOITA, JOTKA TOIVAT TAIDETTAAN MYYNTIIN TILAAN.

KIVASTI SAIMME TAITEILIJOIDEN TUOTTEITA ESILLE:

Kevään 2020 kuvataideleiri jouduttiin perumaan Suomen koronatilanteen vuoksi, mutta vuoden 2021 kuvataideleiri on suunnitteilla! Seuraamme koronarajoituksia ja ilmoittelemme, onnistuuko leirin järjestäminen.

Näyttelyseinistä:

Jäsenille on tarjolla kuusi paikkaa, joissa voi pitää näyttelyn neljän kuukauden ajan kerrallaan ilman kustannuksia.
Taideyhdistys ei myöskään peri myydyistä töistä 15% provisiota.
Näyttelypaikat ovat: Keiturinpuiston vanhainkoti, Virtain kaupungintalon hallintokäytävä 3 krs., Nuorisokeskus Marttinen, Virtain terveyskeskus, Attendon hoivakoti ja Vihriälän hoitokoti.

Näyttelyseinien varauksia ottaa vastaan Arja Järvensivu puh. 0440 475 811

Marttisen näyttelyseiniin on olemassa valmiit teoslaput- tiedosto avattavissa tämän tekstin alapuolella olevasta linkistä.

Marttisen näyttelyseinä: Lataa teosluettelo tästä.

YHTEYSTIEDOT:

Virtain Taideyhdistys ry