Virtain Taideyhdistys ry

Subtitle

Ilmoitamme tapahtumistamme tällä nettisivustollamme:
www.virtaintaideyhdistys.com
Ilmoituksia myös paikallislehden muistipalstalla sekä yhdistyskirjeissä.

AJANKOHTAISTA NYT:
Virtain Taideyhdistys ry on vuokrannut  työtilat/myyntinäyttelytilat entisen Rauta-Ekoksen alakerrasta, osoitteesta Virtaintie 32, 34800 Virrat. Vuokrasopimus on tehty nyt maaliskuun 2021 loppuun.

KATSO MAINOS KLIKKAAMALLA TÄSTÄ!

Jos olet kiinnostunut tuomaan tuotteitasi myyntiin tai käyttämään tilaa työskentelyyn, ota yhteyttä: virtaintaideyhdistys@gmail.com tai Riitta 050 5248184.
(Ilmoita myös, jos haluat jatkaa jo olemassa olevaa sopimustasi Werstaassa.)

Lisätietoja antaa:

Riitta Perämäki 050 5248 184 tai
Heimo Kaleva 050 5988 152

KUVIA MYYNTINÄYTTELY- / TYÖTILASTA:

Kevään 2020 kuvataideleiri jouduttiin perumaan Suomen koronatilanteen vuoksi, mutta vuoden 2021 kuvataideleiri on suunnitteilla!

Näyttelyseinistä:

Jäsenille on tarjolla kuusi paikkaa, joissa voi pitää näyttelyn neljän kuukauden ajan kerrallaan ilman kustannuksia.
Taideyhdistys ei myöskään peri myydyistä töistä 15% provisiota.
Näyttelypaikat ovat: Keiturinpuiston vanhainkoti, Virtain kaupungintalon hallintokäytävä 3 krs., Nuorisokeskus Marttinen, Virtain terveyskeskus, Attendon hoivakoti ja Vihriälän hoitokoti.

Näyttelyseinien varauksia ottaa vastaan Arja Järvensivu puh. 0440 475 811

Marttisen näyttelyseiniin on olemassa valmiit teoslaput- tiedosto avattavissa tämän tekstin alapuolella olevasta linkistä.

Marttisen näyttelyseinä: Lataa teosluettelo tästä.

Puheenjohtajien yhteystiedot:

Virtain Taideyhdistys ry