Virtain Taideyhdistys ry

Subtitle

Ilmoitamme tapahtumistamme tällä nettisivustollamme:
www.virtaintaideyhdistys.com
Ilmoituksia myös paikallislehden muistipalstalla sekä yhdistyskirjeissä.

Virtain Taideyhdistys järjestää taideleirin huhtikuussa NUORISOKESKUS MARTTISESSA, ANTINTALOLLA  25 - 26. 4.2020  klo 10 -18.

Aihe: Perehdytään sisältöjen luomiseen esimerkkien kautta. Havainto / sisältö.
Tekniikat vapaat.

Opettajaksi tulee Taideopettaja / Taiteilija  KAARINA KELLOMÄKI

Osallistumismaksu 50 € jäseniltä ja ei jäseniltä 65 €.

Marttisessa  on mahdollisuus ruokailla molempina päivinä. Ruoan hinta: 10,20 € / pv.

Sitovat ilmoittautumiset 6.4.2020 mennessä- Ilmoita myös ruokailetko ja mahdolliset allergiat/ erityisruokavaliot.

Ilmoittautumiset: Riitta p. 050 5248184 , Kirsti p. 0400 635675  tai  virtaintaideyhdistys@gmail.com

Leirimaksu maksetaan Taideyhdistyksen tilille viimeistään 20.4.2020 mennessä.
Tilitiedot saat ilmoittautumisen yhteydessä.

LÄHDE SINÄKIN TAITEILEMAAN!

Tammikuisen taidesalaatin näyttelyaikaa jatkettu helmikuun-20 loppuun. Näyttelyn avajaiset pidettiin onnistuneesti ti 7.1.20.
Kiitos osallistujille!
Alla muutama kuva tapahtumasta:

Taideyhdistyksen puheenjohtaja Riitta Perämäki pitämässä tervetuliaispuhetta sekä onnittelemassa taidestipendin saajaa. Riitan vieressä Virtain yläkoulun ja lukion taidelehtori Sari Kuokkanen.

Alla Virtain taideyhdistyksen vuotuisella stipendillä ja ruusulla palkittu vuoden nuori taitelija:
Karita Kangasho sekä hänen töitään. Palkinnon saajan valitsi kuvataidelehtori Sari Kuokkanen, taideyhdistyksen pj. Riitta Perämäki sekä yhdistyksen sihteeri Kirsti Koivisto.
Tilaisuudessa kunniamaininnan ja ruusun saivat myös nuoret taitelijat Noora Moisio ja Moona Jankkila.

Katso lisää otoksia taidenäyttelyn avajaisista valokuvia sivulta!

TAMMIKUINEN TAIDESALAATTI/ INFOA JÄSENILLE:

Näyttelyaikaa on pidennetty, näyttely kestää 28.2.2020 asti.
Taidegalleria Virinän osoite on Pääskyntie 4, 34800 Virrat.

Galleria sijaitsee Virtain kaupungin valtuustosalin alakerrassa.

Näyttely puretaan 28.2.20 klo 16.00->  Haethan omat työsi pois silloin!

Teokset, joita ei silloin haeta pois siirretään Virinän varastoon. Taideyhdistys ei vastaa varastossa olevien näyttelyteoksien mahdollisista säilytyksen aikaisista vaurioista.

Näyttelyseinistä:

Jäsenille on tarjolla kuusi paikkaa, joissa voi pitää näyttelyn neljän kuukauden ajan kerrallaan ilman kustannuksia.
Taideyhdistys ei myöskään peri myydyistä töistä 15% provisiota.
Näyttelypaikat ovat: Keiturinpuiston vanhainkoti, Virtain kaupungintalon hallintokäytävä 3 krs., Nuorisokeskus Marttinen, Virtain terveyskeskus, Attendon hoivakoti ja Vihriälän hoitokoti.

Näyttelyseinien varauksia ottaa vastaan Arja Järvensivu puh. 0440 475 811

Marttisen näyttelyseiniin on olemassa valmiit teoslaput- tiedosto avattavissa tämän tekstin alapuolella olevasta linkistä.

Marttisen näyttelyseinä: Lataa teosluettelo tästä.

Puheenjohtajien yhteystiedot:

Virtain Taideyhdistys ry